Getter och gungor

Till att börja med vill jag säga att filmen var jättebra. Jag satt på helspänn helatiden så jag tyckte inte att den var "seg". Men den var ju ganska magstark men det tycker jag är bra för att en film ska vara riktigt intressant. Så den får riktigt bra betyg av mig :-).

Igår blev det fint väder så vi åkte till hembygdsparken där det var många andra barnfamiljer. Det var väl fler som tog vara på vädret och sista lediga helgdagen :-). Colin klappade getter och tittade på alla möjliga djur. Men mest roligt var nog att få leka på lekplatsen och undersöka allt :-). Han är inte det minsta rädd den lille mannen för han kröp iväg från oss så fort han fick syn på något nytt spännande ;-). Efter etfat par timmar tog vi en liten glassfika som var uppskattad av oss alla, inte minst av Colin :-). Tyvärr glömde jag kameran hemma så jag fick inga bilder :-(.

När vi körde hem stannade vi till hos mamma och pappa och åt lite mackor och Colin fick mat. Där började det regna och åska, men åskan höll inte i sig speciellt länge vilket var skönt. När vi kom hem fick jag ett städryck, plockade undan, dammsög, tvättade golven, satte igång tvätt och skurade toaletten. Det var skönt att få städat och rent men det var väl inte så smart av mig egentligen eftersom foglossningen sen gjorde att jag inte ens kunde gå. Det var faktiskt väldigt obehagligt att det liksom gjorde så ont att det fullständigt låste sig och jag kunde inte ta ett enda steg. Men när jag tog på mig foglossningsbältet och spände det tillräkligt hårt så kunde jag gå om jag gjorde det med benen väldigt tätt ihop och sakta. Har haft väldigt ont inatt och att vända sig i sängen har också varit en ren utmaning, men idag är det lite bättre igen men har fortfarande så ont att jag inte kan gå långt eller stå upp för länge.

Kommentarer
Postat av: Caroline.

Då måste jag nog hyra den filmen : )Åh jag älskar när de åskar men hittils har de bara varit små knallar och inget riktigt dunder oväder. Tråkigt! Men nu ska de ju bli värme och sol i fler dagar. Härligt ; )

2009-06-22 @ 22:15:14
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback