Förlossningsdröm

Ja inatt, födde jag barn i mina drömmar ;-).
Jag kollade på förlossningskliniken och riskförlossningar innan jag gick och la mig igår och det påverkade mina drömmar hela natten. Det roliga var att jag var på samma förlossningsavdelning och hade samma läkare som på "förlossningskliniken" i USA.

Jag drömde att jag var i samma vecka som nu, alltså i v.26 och förlossningen var väldigt utdragen, hade svårt att krysta ut barnet o.s.v. Jag kände mig snuvad på förlossningen då jag fick så mycket smärtstillande och preparat att jag inte var medveten om vad som hände och för att jag var orolig för att den inte skulle överleva. När den väl kom ut så sa läkarna att barnet inte alls var 26 veckor gammalt, utan att den var fullgången och vägde 4040 gr! Det var en pojke som tittade ut. Allt var så omtumlande och vi stannade kvar på BB några dagar. Efter fyra dagar var det helt plötsligt en flicka.
Jag vaknade flera gånger på natten och varje gång jag somnade igen så kom jag tillbaka till samma dröm, så jag drömde hela tiden fortsättningen på drömmen trots att jag vaknade.

Bidrar med en liten bild på Colin som nyfödd :-)


Så här såg han ut 12 timmar efter

Kommentarer
Postat av: Betina

fniss gud va roligt! konstigt att det först var en pojke och sedan en flicka :) hihi

2009-06-04 @ 11:26:49
URL: http://bettybitch.blogg.se/
Postat av: Caroline.

Niferex hade jag också första gången men de hjälpte inte alls på mig så då fick jag duroferonen ska äta två per dag + två Mitt val kvinna. Jäkla massa tabletter, man måste pula i sig.Jaha en sånn vagn. Alla säger ju att dom är så bra men varken jag eller sambon tycker om dom. Tyvärr.

2009-06-04 @ 11:31:02
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback