BH jakt

Idag har jag varit ute på BH jakt. Kollade runt på internet igår för att se vad de hade för utbud på olika affärer. Såg att de verkade ha rätt så bra amningsBHar på Babyproffsen så vi åkte dit, men de hade ju självklart inga större kupor än E och jag ville inte beställa för jag måste prova för att se att det verkligen sitter rätt. Så vi åkte in till Triumph istället men där hade de heller inga större.

Men deras grannaffär Change har ända upp till J och tipsade om den så jag gick dit, och mycket riktigt, de hade ett jättebra utbud och expiditen visste verkligen vad hon pratade om och hjälpte mig att hitta de som passade alldra bäst. Jag köpte en sportBH som jag kan ha på natten både under graviditeten och efter när brösten läcker, och även under T-shirt och sånt när jag helldre vill ha något mjukare under. Sen köpte jag en vit amningsBH med bygel som ger extra stöd. Och det bästa av allt var att jag kunde välja en tillräkligt stor storlek så hela brösten får plats utan att det klämmer och knölar sig någonstans. Dessutom hade de 50% rabatt på allt i hela butiken! Så två BH:ar som egentligen skulle kostat mig över 800 kr behövde jag bara ge 400 för :-). Känner mig riktigt nöjd.


Nu är jag dock helt slut. Hade så ont när vi gick till bilen så jag slängde mig i Denis famn och grät några skvättar. Kände mig så svag, men det kändes skönt att få gråta ut i hans famn lite. Det är de stunder man verkligen kommer ihåg varför jag gifte mig med honom, för att han får mig att känna mig så trygg och älskad. Jag verkligen älskar min man :-).


Nu får jag ju passa på att visa en bild från vårt bröllop :-).


Kommentarer
Postat av: Colins mormor.

Den butiken kanske man ska passa på att besöka :) Härligt att du fann något som passar och för en billigare peng än väntat ;)

2009-06-09 @ 14:19:06
Postat av: kikki

åh, men gud vilken fin bild!!! :) när gifte ni er?=)

2009-06-09 @ 14:58:49
URL: http://kikkiiii.blogg.se/
Postat av: Caroline.

Oj oj jag har snarare problem att hitta en amningsBH i mindre storlek för de verkar inte finnas i min size. Hittade ingen när jag ammade dottern så jag fick ha en vanlig... funkade väl också men lite krångligt må jag säga!Håller mer föregående... himla fin bild!

2009-06-09 @ 20:50:48
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Dessie

Så söta ni är :) Har förresten för mig att jag har sett söta och små dreggellappar på Colin när han va lite mindre.. såg ut som en scarfs.. var köpte ni dom? Hittar inga fina o prisvärda..

2009-06-10 @ 08:28:27
URL: http://prinsessanojag.blogspot.com
Postat av: Carro

Hur får man upp självförtroendet/självkänslan igen efter att man har varit utan de i några år?Gå in på min blogg och kom gärna med råd :)Hur lär man tycka om sin kropp igen, hur lär man acceptera den?

2009-06-10 @ 10:03:57
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback