Barnmorskebesök v.25+2

Nu har jag kommit hem från barnmorskan där jag lämnade urinprov, kollade vikten och HB-värde, blodtryck och mätte sf-måttet (livmoderns storlek). Vi lyssnade på hjärtljuden också men jag kommer inte ihåg hur höga de var, bebis var iaf väldigt livlig och sparkade hårt som vanligt så vi lyssnade inte så länge.
Så här såg det ut:

Vikt: 65 kg (-0,6 kg från inskrivn)
HB: 106
Blodtryck: 115/65
SF mått: 23

Hon tyckte inte att det var bra att HB:t hade blivit ännu lägre och sa att det verkligen är jätteviktigt att jag försöker få upp järnvärdet på något sätt. Så nu får jag försöka skärpa till mig och verkligen komma ihåg att ta en halv tablett morgon och kväll+ blutsaft. Känns inget kul då jag vet att jag blir riktigt dålig i magen, får hoppas att det blir bättre när man gör på detta sättet.


Kommentarer
Postat av: Carro

Fin mage har du iallafall :)

Blutsaft är verkligen blääää....

2009-06-03 @ 13:20:07
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Postat av: Caroline.

Jag tror inte att någon av dom förstår svenska... dom bor i en migrationslägenhet. Man får väl kontakta migrationsverket isåfall.Vilken fin mage du har. Vad äter du för järntabletter? Mina som jag äter nu verkar riktigt bra för magen. Äter du något med c-vitamin till t.ex. apelsin eller dricker juice eller nåt?

2009-06-03 @ 19:49:12
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback