Bad och lek

Idag är det riktigt regnigt och tråkigt väder ute och Colin klättrar på väggarna. Vi valde därför att åka till markaryds simhall hela familjen och det var mycket lyckat. Colin tyckte det var så spännande. Han blev hysterisk när han skulle duscha men han gillade när vi kom ut till den varma goa barnpoolen med massor av roligheter.

Han började plaska direkt och gillade bollarna och ringarna som han fick leka med. Han tittade mycket på sin pappa som hoppade trampolin och vinkade till och ropade efter honom när han satt i bubbelpoolen :-). Jag passade även på att simma några längder då det ska vara bra träning vid graviditet och jisses vad trött jag blev, men det var skönt att kunna röra sig utan att få ont överallt. Så det här kommer vi nog göra om igen :-).

När vi kom hem var vi alla trötta och Colin somnade bums i sin säng efter en flaska välling. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra förutom att diska och tvätta. Ska iaf njuta av våra lediga dagar denna veckan :-).

Kommentarer
Postat av: Colins mormor.

Ååå vilken härlig dag, mer av den varan hoppas jag för den lilla familjen ;)

2009-06-10 @ 14:34:15
Postat av: Caroline.

Vad roligt att åka till badhuset vi har funderat på det ett tag nu men aldrig tagit oss iväg... de är ju en rätt så dyr utgift 300 kr bara att komma in på badet för hela familjen och sen ska man väl äta också om man nu inte är duktig och har matsäck med sig ; )

2009-06-10 @ 14:51:59
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: kikki

åh vad mysigt att åka iväg och bada! :D det är något jag längtar tills man får göra själv med sin lilla/lille! ;p

2009-06-10 @ 15:14:50
URL: http://kikkiiii.blogg.se/
Postat av: Caroline.

Det vi har funderat på är ju ett större äventyrsbad. Här vi bor finns de en pytteliten simhall med iskallt vatten och jag tror inte att Freija skulle uppskatta de något speciellt, inte jag heller för den delen ; )

2009-06-10 @ 17:55:42
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Caroline.

Snacka om orättvist! ;PHaha min mage ser minst sagt rolig ut tycker den har så konstig form...

2009-06-11 @ 10:33:29
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback