...uppdatering

Har tyvärr fått hjärtklappning igen som kommer och går trots vila. Så jag försökte ringa barnmorskan för att be om råd och se så det inte är någonting jag behöver kolla upp. Deras telefontid var ju självklart redan stängd så jag ringde sjukvårdsrådgivningen som tyckte att det skulle kollas upp och hänvisade vidare till förlossningen. Ringde dit och de sa att de skulle kolla igenom vilken mottagn jag skulle komma till o.s.v. så de skulle ringa upp. Väntar nu på samtal från dem.

Colin ska egentligen sova middag nu men vi håller honom vaken eftersom det inte blir roligt att slita upp honom ur sängen om vi nu måste åka snart.

Det är ingen rolig känsla jag har i kroppen, riktigt obehagligt faktiskt. Hög puls, hjärtklappning och däribland svårt att andas eftersom det blir ett tryck i bröstet och även svimningskänsla och jag känner mig svag som ett litet lamm.


Uppdaterar senare när jag vet mer...


Kommentarer
Postat av: Caroline.

Håller tummarna för att allt går bra!

2009-07-15 @ 14:32:31
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Colins mormor.

Fy så jobbigt du har det lilla gumman. Tänker på dig och om det blir värre så måste ni ringa. Det är ju trots allt vi som betalar eftersom vi är utomlands ;). Kram på er, mamma och pappa.

2009-07-15 @ 17:18:57
Postat av: Dessie

Hur har det gått?

2009-07-15 @ 17:23:53
URL: http://prinsessanojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback