Städmani

Jag har blivit helt tokig. Vill bara städa, skura, tvätta och göra rent överallt. Idag har jag skurat väggarna i köket (tänk er hur en vägg bredvid en barnstol kan se ut ;)). Sen har jag gått igenom kryddorna och torkat av hyllor och lampskärmar m.m. Det som är ännu mer konstigt är att jag tycker att det är roligt.

Dock blev jag väldigt trött och fruktansvärt illamående innan jag hann bli helt klar med detta så jag fick lägga mig i soffan, men efter ett par timmars vila var jag uppe igen och fortsatte, och efter det tog jag disken. Efter att vi hade ätit mat fick jag för mig att jag ville tvätta fönstrena också, men kom sen på att vi inte hade någon fönsterputs hemma. Men det var nog lika bra för jag har riktigt ont i fogarna och borde nog inte anstränga mig mer nu.

Kommentarer
Postat av: Caroline.

Det är en klänning : ) är bara en tidsfråga innan den är för liten, eftersom att det är en "vanlig" klänning med dragkedja i ena sidan.

2009-07-12 @ 19:39:17
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Veronica

Blir ju ett bra resultat då man är klar... (förhoppningsvis) =)

Känner man sig nöjd oxå...

2009-07-12 @ 21:07:25
Postat av: nenne

hihi vad härligt =)

de e kul å städa =)

speciellt när man e riktigt sur städa hela dadrummet kryppa omkring på golvet å skura med en svamp brukar ja göra :)

men aj va int man får i ryggen efter :P

2009-07-12 @ 21:25:27
URL: http://nathaliesseecret.blogg.se/
Postat av: Colins mormor.

Fortfarande städsugen ? Du får hjärna hjälpa lilla mamma att städa ;) Nejdå, det behövs inte men du är väldigt flitig :) Kram på er.

2009-07-13 @ 08:43:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback