Skånska eller vilket språk??

Har nu precis lagt Colin som inte var allt för glad över att lägga sig. Han var så uppspelt när vi kom hem och ville leka massor, men hans trötta kropp och hjärna ville inte samarbeta och det blev mest gnäll av övertrötthet så det var bäst att krypa till kojs även om han själv inte ville ;-).

När vi kom ner till Betty i eftermiddags möttes vi av en otroligt glad liten Colin som genast började berätta massor. Det konstiga var att han ändrat ton och språk helt när han pratar. Hehe, man undrar ju vad hon har lärt honom ;-). Kanske är det den breda skånskan som påverkat? Jag blev iaf förvånad över alla ord han kunde säga för han sa båda hundarnas namn, både Teddy och Nellie, och Betty berättade att han hade sagt "Hej Teddy" och det är stort tycker jag, att han lyckas sätta ihop två ord :-). Sen har han lyckats säga pannkaka några gånger också, fast på sitt eget sätt.

Fick träffa en av Bettys kompisar också som hade en 2-månaders bebis. Man blev ju helt paff, hade glömt att de är så små. Och det var så overkligt att tänka sig att vi snart har en sån liten här hemma igen :-). Mysigt ska det bli iaf.

En bild på Colin när han berätta en massa. Om vad vet jag inte men han gestikulerade och hade mycket inlevelse i sitt tonläge så något spännande var det iaf ;-)

Fotograf: Caroline Hofer

Kommentarer
Postat av: Sara

Sötisen :) Nu börjar det närma sig med bebis.. spännande :D

2009-07-30 @ 12:23:35
URL: http://dolphin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback