Sjukskrivning

Nu har jag fått min sista sjukskrivning. Nu får man bara hålla tummarna för att det går igenom hos försäkringskassan utan krångel. Läkaren förklarade att det inte fanns mycket att göra åt foglossningen mer än att äta panodil och ta det lugnt, och försöka stå ut till förlossningen, för det är först efter det det kan börja bli bättre. Därför var det ju också självklart enligt henne med en sjukskrivning.

Vi kollade också HB-värdet och läkarna skrattade åt mig när jag blev överlycklig för att det låg på 98. De tycker ju det är alldeles för lågt, men för mig är det ett stort framsteg att det stigit över huvud taget så jag blev bara glad :-). Det ger mig gott hopp om att kunna få upp det någorlunda till förlossningen.

Har varit extremt trött idag, vill bara sova helatiden. Har dessutom kommit in i en hungerperiod igen. Beror väl på att bebisen ska börja lägga på sig extra mycket vikt nu. Jag kan vara jättehungrig men lyckas inte äta så stora portioner på grund av för lite plats i magen, vilket gör att jag blir hungrig ganska snabbt efter igen :-(.

Kommentarer
Postat av: josephine

Hej! Skulle du vilja vara jättesnäll och rösta på en ridstövel som jag och min kompis designat? Vi tävlar om en resa till London! Vore supersnällt, klicka in på länken bara och sen på rösta. Det går jättefort! http://www.ridstovel.se/?boot=1980Ha en bra dag!

2009-07-06 @ 18:06:49
URL: http://josephineli.blogg.se/
Postat av: tanya

haha, så är det med mig med.. Känner mig hungrig varannan timme haha

2009-07-07 @ 14:32:47
URL: http://tanurantala.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback