Paket

Jag glömde förresten berätta att Colin var på dagis för första gången igår efter semestern. Han hade pratat massor hela dagen :-). Han sov 45 min efter middan. Jag blev förvånad att de lyckades få honom att somna över huvud taget :-). De har ju honom på madrass nu också och inte i vagn. Han hade sin lilla Hugo nalle och ville inte släppa den ifrån sig när han hade vaknat, sen när Denis hämtade honom fick Hugo följa med hem. Helt otroligt att en nalle kan vara så viktig ;-).

Idag kommer det grejjer på posten hoppas jag :-D. Fick ett mejl igår om att varorna var skickade. Så nu ska jag få mina kameratillbehör, fast vi får se om det blir idag eller på måndag, hoppas ju på idag :-D.

Sen i eftermiddag ska jag få hem det jag beställde från Oriflame när jag var hemma hos min morbror. Ska bli kul att testa den där benkrämen som ska hjälpa mot svullnad i benen. Känner att jag har börjat svullna och har dessutom börjat få ont i fötterna. Om inte annat så blir det ju att man masserar benen när man smörjer in detta och bara det hjälper ju mycket.

Kommentarer
Postat av: Betina

Skoj med nya grejer :D Håller tummarna för att kameraprylarna kommer idag :)

2009-07-31 @ 09:58:27
URL: http://bettybitch.blogg.se/
Postat av: Veronica

Mycket av texten försvinner i ditt senaste inlägg... de som är på vänster sida ligger över den..?

2009-07-31 @ 10:56:45
Postat av: Jonna

Kul med lite grejer till sej själv. Man behöver skämam bort sej när man är gravid:)

2009-07-31 @ 11:02:19
URL: http://numedgosbebisar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback