Gå, gå, gå

Ja, nu går Colin nästan helatiden :-). Han kryper fortfarande då och då men det är bara när han har bråttom eller blir lite osäker. Det är så gulligt att se honom tulta runt på sina små ben :-).

  

Det fungerar väldigt bra för mig att ta blutsaft varje kväll nu, jag tror och hoppas att det kommer höja mitt blodvärde väldigt bra. Det positiva är att det inte har förstört min mage heller.

Bebisen börjar verkligen ta stor plats i magen. Nu börjar magen verkligen forma sig efter hur den ligger och ibland är det väldigt obehagligt att gå och stå upp när den trycker ut kroppsdelar hit och dit, den är stark den lilla krabaten :-). Hicka har den fortfarande flera gånger om dagen precis som Colin :-)

Vill passa på att önska Kikki ett jättestort GRATTIS till pojken! Hon har en härlig blogg som jag följer och jag gissade på att hon skulle föda den 8/7, vilket hon också gjorde :-D. Grattis åter igen :-).

Kommentarer
Postat av: Kristina

Ja det är jättekul när de börjar tulta runt... Ser så gulligt ut med. Och vet inte om jag sagt det innan, men vad söt han är!

2009-07-09 @ 13:50:37
URL: http://lovelymelovelyyou.bloggagratis.se
Postat av: Annika

Kul när dom börjar gå, det är riktigt gulligt som du säger.

2009-07-09 @ 20:33:04
URL: http://www.metrobloggen.se/fionaochjim

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback