Designen

Betty hade suttit uppe till sent inatt med min header. Kan inte fatta att hon orkar men resultatet blev iaf riktigt bra! Tills jag kommer med lite andra öskemål och krånglar till det för henne ;-). Men nu kommer det bli precis som jag vill ha det, och t.o.m. ännu bättre :-). Längtar tills ni också kan få se den nya designen, bloggen kommer verkligen få ett lyft och en helt annan känsla :-).

Idag har jag varit inne i Ängelholm med en kompis och lämnat urinprov på mvc. Det är ju supernoga med att jag måste lämna urinprov var 4:e vecka, och vid minsta lilla tecken på urinvägsinfektion. Och igår sved det när jag kissade så jag tänkte att det kanske var bäst att lämna ett idag. Dock var det lite krångligt eftersom jag inte hade en förbokad tid och det inte fanns någon i expeditionen så jag fick liksom haffa läkarna när jag såg dem. Efter att jag frågat 3 barnmorskor så var det en som kunde hjälpa mig och ta emot provet och skicka på odling. Nu är det gjort iaf så får vi hoppas att jag inte hör något från dem så jag slipper antibiotika.

Mår väldigt illa idag, känner att jag behöver äta något nu men mår så illa att jag känner att jag inte riktigt fixar att gå och göra något själv. Är väldigt trött också så om jag kanske kan slumra till lite så kanske jag känner mig bättre sen och kan äta något då.

Kommentarer
Postat av: malin

söt blogg :D

2009-07-30 @ 17:29:50
URL: http://mmaaalinn.blogg.se/
Postat av: Mamma Annelie

Håller tummarna för att odlingen visar negativt :)

2009-07-30 @ 22:04:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback