Stora killen

Ikväll när vi ätit färdigt sa Colin "bajsa" och vi satte honom på toaletten som vi gjort många gånger den senaste tiden efter att han sagt samma sak utan resultat. Men ikväll, då gjorde han sitt premiärlass i toaletten :D. Tänk att man kan bli så glad över lite bajs, haha :P.

Han var så stolt och så glad så det dröjer nog inte länge innan han gör det igen, så snart kan man nog börja avvänja honom vid blöja på dagen, det får ta den tid det tar, men detta är absolut en början :).

Annars har han inte alls varit sig själv idag. Vi har åkt på en riktigt tråkig förkylning. Jag är snuvig, har väldigt ont i halsen och öm i kroppen och leder. Colin har en ganska jobbig hosta och har nog också väldigt ont i halsen för han börjar gråta ofta helt utan anledning och skriker till precis som han har ont. Har kollat om han har ont i öronen och det har han inte, så det är säkert halsen. Stackaren.

Försökte få med båda barnen på kort idag men som vanligt är det inte det lättaste projektet man kan ta sig an :P. Det fick bli lite som det blev, men söta är de iaf :-).
Kommentarer
Postat av: Amaranth

Vad duktig han är som bajsar på toan! N är livrädd för att bajsa utan blöja, hon får nästan panikattacker utav det, så här får vi tyvärr vänta ett tag innan blöjavvänjningen kan börja...

2009-12-20 @ 23:48:33
Postat av: syrran

gud så fina bilder på de små!

hoppas ni blir bättre snart. Inte skoj att vara sjuk. Krya på er!

2009-12-21 @ 12:41:10
URL: http://kiiida.blogg.se/
Postat av: Betina

Gud så duktig han är! :):):) Lilla killen har blivit stor!

2009-12-21 @ 15:59:59
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Mormor Annelie

Tjoho vad duktig han är lilleman. Och vilka ljuvliga bilder, man ser riktigt vilken syskonkärlek som börjat gro ;)

2009-12-21 @ 17:00:40
Postat av: Kristina

Vad duktig Colin är! Saga avskyr både pottan och toan och sitter typ inte på varken det ena eller det andra om hon inte får ha blöja på sig...

2009-12-21 @ 19:06:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback