Renoveringshelg

Nu i helgen är pappa och  Denis i full gång med renoveringen här hemma. Det har satts upp en värmepump, byggts en ny vägg vid trappan och gipsats, spacklats och idag ska de sätta upp vävtapeten och fixa resten med värmepumpen. Ska bli såå skönt att få ha värme även i trappuppgången och runmet intill trappan och kunna bli klar med hela ovanvåningen så småningom.

Jag ångrar att jag inte tog några före- bilder för det blir ju inte lika kul att se resultatet om man inte ser hur det såg ut innan ;). Men jag ska göra det vid nästa projekt tänkte jag.

Efter jul och nyår ska vi städa källaren, badrummet (som ligger nere i källaren) och tvättstugan och måla, klinkra och fräscha upp så det blir trevligare att tvätta och duscha o.s.v. :).

Det som är lite tråkigt är att jag inte kunnat hjälpa till så mycket eftersom jag fått ta barnen. Men när det är dags att måla så hoppas jag att jag får göra det så får Denis ta barnen istället :-).

Imorgon ska jag kanske till Tanya och hjälpa henne måla i sin nya lägenhet och det ser jag fram emot :-).

**********************************************************************************************

Jag satte in hormonspiralen för snart 2 veckor sen och vissa dagar har jag extrem mensvärk. Igår hade jag så ont så jag kräktes och inte visste var jag skulle ta vägen på eftermiddan. Det var VÄLDIGT längesen jag hade så ont av mensvärk. Tydligen så kan man ha mensvärk till och från i upp till 3 veckor, så jag hoppas att detta lugnar ner sig om max en vecka. Sen så ska ju förhoppningsvis spiralen göra att jag slipper såna här smärtor framöver.

 

 


Kommentarer
Postat av: Betina

Förebilder från lägenheten då tack :P hehe och kladda inte för mkt!

2009-12-20 @ 14:28:14
URL: http://betinahofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback