Måndag

Dagen började tidigt eftersom Julia sovit oroligt på grund av att hon varit lite rosslig av förkylningen. När vi alla kommit upp ringde jag Barnmorskan för att höra lite om mina smärtor och jag fick en tid på eftermiddagen för att komma in för kontroll för att se så spiralen satt rätt och allt.

Spiralen satt som den skulle och det verkade inte vara några andra problem så hon trodde att det skulle bli bättre med tiden, så det är det jag hoppas på nu, och jag hoppas inte det dröjer för länge för det funkar inte att ha så ont var och varannan dag, i värsta fall får jag ju ta ut den igen. Men det hade varit riktigt tråkigt eftersom jag verkligen trodde att detta var ett bra alternativ.

Kontrollen var inne i Ängelholm så på hemvägen stannade vi till vid Saras "plats" och ställde iordning alla gåvor och tände nya marshaller och en lykta. Allt hade slocknat på grund av regn och blåst, och jag vill att det ska lysa där för henne varje dag fram till begravningen då hon kommer ha en annan plats.

När vi kom hem fick vi besök av Betty och hennes son som ska vara här ett par dagar :). Vi planerar fotograferingar för fullt och försöker ragga modeller ;).

Imorgon förmiddag kommer syrran hit och hämtar mig så ska vi till VÄLA i REAkaoset, men lite får man bita i när man ska få kläder och annat billigt ;). Då blir det också till att köpa födelsedagspresenter till 2 personer som fyller år denna veckan, bland annat min mamma som fyller jämna 40 på söndag :D.


Kommentarer
Postat av: Madde

Jag hade kunnat modella med magen, men ni är ju ute i skogen ;-P

2009-12-29 @ 08:58:09
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/
Postat av: Hanna

När min bebis kommit ska jag sätta in en koppar-spiral... jag tror den ska funka bättre på mig iaf.. Då jag hade p-stav innan och blödde stup i ett med den:/ Och hormon-spiralen e nästan samma tydligen.. Så skulle inte denna funka så prova koppar-spiralen.. Den e ju lika säker iaf:)

2009-12-29 @ 10:43:01
URL: http://enannanas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback