God Jul!!

Nu är det dan före dopparedan och jag passar på att önska er alla en riktigt GOD JUL!!

Ikväll har jag hunnit slå in alla julklappar och det tog sin lilla tid, dumt att vara så sent ute men huvudsaken är att det blir gjort ;). Det ska bli riktigt roligt att se Colin med julklapparna imorgon. Förra året så intresserade han sig mest i papperet och snörena, men detta året ska han förhoppningsvis vara lite mer intresserad av innehållet ;). Men vi får se, man vet aldrig :P.

Sen blir det också spännande att se hur han kommer reagera på tomten, förra året förstog han ingenting, han tittade knappt men ville inte gå nära, så lite skeptisk var han ju :). Nu förstår han ju så mycket mer.

Imorgon kommer vi äta en härlig frukost tillsammans, packa det sista och sen köra hem till mamma och pappa där vi ska fira jul hela dagen och kvällen. Vi kommer också sova över så man inte behöver passa några sovtider för barnen och så hinner man få det mesta utav kvällen tillsammans :-).

Jag ska ta med mig kameran och tömma minneskortet så det finns plats för MASSOR med kort och ni kommer givetvis få se hur vår julafton firades :-).

Kram på er och jag önskar er en riktigt GOD JUL!!!

Kommentarer
Postat av: Betina

God Jul på er oxå! Längtar efter att få se julbilderna! Krama barnen från mig :)

2009-12-24 @ 08:35:33
URL: http://betinahofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback