Det gör ont

Natten var verkligen fruktansvärt jobbig. När det började bli tyst i huset och jag skulle försöka gå och lägga mig så bara sköljde det över mig. Sara finns inte längre. När de orden upprepades i mina tankar fick jag så extremt ont i kroppen och bröt ihop och kunde bara inte sluta gråta. Natten kändes oändligt lång och hemsk.

Att det gör så ont att mista någon nära, det visste jag, men jag kunde inte föreställa mig den här hemska känslan i kroppen. Jag har förlorat släktingar innan, men de har varit gamla och man har varit förberedd. Detta hände min 21-åriga vän som fortfarande hade hela livet framför sig!

Att det här känns så jobbigt för mig gör att jag blir mörkrädd när jag tänker på hur det måste kännas för de närmsta i familjen. Jag vill skicka massor med styrkekramar och många tankar till er!!

 

I eftermiddag ska vi köpa blommor och ljus och åka till olycksplatsen där vi ska tända ljusen och lägga dit blommorna och min dikt till henne. Det blir som ett litet farväl eftersom man inte fick någon chans att säga hejdå. Å nej, det här får ju bara inte vara sant, kan bara inte förstå det :´(.


Kommentarer
Postat av: Maria med en liten Kevin

Ge henne ett litet Hejdå ifrån mig också.

Kan inte ta mig dit idag..många kramar till dig för styrka

2009-12-15 @ 15:36:10
URL: http://jaghardenna.blogg.se/
Postat av: Mamma Annelie

Sänder en stilla tanke till Sara och hennes familj,nära och kära.

2009-12-16 @ 06:26:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback