Vecka 39

Känns så skönt att skriva vecka 39 ;-). Då känns det verkligen att det går mot sitt slut och när jag väntade Colin så kom jag inte ens till v.40, så jag hoppas att det blir så här också ;-).

Jag rörde mig en del igår, bar tvätt, gick en promenad, och drack hallonbladste. Och det resulterade i en hel del förvärkar, som även kom på natten. Hehe, blev så besviken när jag vaknade av värkarna när jag drömde att det var igång på riktigt, men det var det ju inte i verkligheten :P. Men jag ska fortsätta att röra mig och hoppas på det bästa.

Colin har blivit förkyld på nytt, och jag hade ont i halsen igårkväll, och känner mig mer snuvig med huvudvärk idag, verkar nästan som att han dragit med sig ytterligare en förkylning från dagis. Det är ju bara så typiskt!


Lite information om denna graviditetsveckan från babycenter.com

Graviditetsvecka 39
Förlossningen är runt hörnet och din bebis ligger och väntar på rätt tid att födas. Den fortsätter att lägga på sig ett litet lager kroppsfett, som kommer att hjälpa till att hålla rätt kroppstemperatur och kommer att öka lite till i vikt (pojkar tenderar att väga något mer än flickor).


Kommentarer
Postat av: Lupin84

Hoppas du snart blir bättre från förkylningen...

2009-08-31 @ 10:35:30
Postat av: Caroline.

Nu är det nära för er... Jag vill också kunna skriva vecka 39! Fusk.

2009-08-31 @ 11:41:58
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback