TV-bänken

Fick precis mejl från IKEA att de har ett bra erbjudande mellan måndag och fredag. 100 kr för varje 1000 kr man handlar för. Så det hade varit bra att passa på att köpa TV-bänken då :-).

Här är förresten bild på den vi kollat in "TOBO tv bänk med väggpanel"

Sen ska det vara  väggpanel i samma bruna färg och material som tv-bänken. Tyvärr hittade jag ingen bild på kombinationen, men jag får väl visa när vi köpt och satt upp det istället :-).

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej! Den tv bänken har vi i vitt och den är så snygg.

2009-08-30 @ 19:25:00
Postat av: Emelie

Vi har inte heller bestämt till 100%. Men de lutar åt Nova om de nu är en tjej vilket vi tror. Men blir de en pojke så har vi inte bestämt något. De är svårt. =)

2009-08-30 @ 20:43:58
URL: http://emelieandreasson.blogg.se/
Postat av: Betina

Snygg, stilren och neutral tvbänk! Även fast jag inte diggar hela idén med väggpanel, känns som om väggarna rasar in på mig då ;) haha...Hmm, tror ni får byta ut iaf soffbordet oxå snart, fan va knas de kommer bli med fanerbord, snyggetvbänk och så furu i samma rum! Ojojoj, jag vet vi pratade om de när jag var hos er, men shit - det är VERKLIGEN INTE skoj å ha mörka möbler. Dammar som en i helskotta, men klart, vita och kladdiga fingrar passar kanske inte heller så bra ihop?Hur går det med värkarna?

2009-08-30 @ 21:59:56
URL: http://betinahofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback