Smärtsam natt

Inatt har jag legat och haft riktigt ont. Knappt kunnat vända mig alls och haft så ont att jag inte kunnat hålla mig för gråt när jag gick upp och kissade. Panodilen hjälper inte nånting heller. Tror att dammsugningen gjorde sitt igår och att det är därför jag har så fruktansvärt ont. Foglossning är inget att leka med. Nu ligger barnet så djupt också så det gör mer ont i ljumskarna och blygdbenet än det brukar göra. Och ryggen ska vi inte tala om.

Känner att jag bara vill ha ut den nu, men samtidigt har jag börjat få flashbacks och kommer ihåg hur ont det faktiskt gjorde att föda, och då vill jag gärna dra ut på det lite till :P. Nej men att få ut bebisen ligger nog högst på listan just nu iaf.

Ska försöka få upp en bild på magen senare idag eller ikväll, ska bara övertala Denis att fota lite vilket inte alltid är det lättaste :-).

Kommentarer
Postat av: Caroline.

Jag var hos BM igår. Våran bebis ligger också jätte djup redan. Hon tycker det är lite lurigt och hon får inte riktigt rätt SF mått, det är en knepig bebis vi har att göra med. Usch så tråkigt med din foglossning men snart, snart har ni bebis hos er.

2009-08-25 @ 10:56:42
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Lizette

Där är självutlösare på den också om han vägrar att fota dig..

Kram

2009-08-25 @ 11:36:44
URL: http://lizettesliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback