Onsdag

Vi åkte till IKEA igår och köpte fåtöljen. Köpte även lampor till vardagsrumsfönstrena och låd/dörrspärrar så vi kan spärra luckorna under diskbänken så Colin inte kan snoka i soporna när han känner för det ;-).

När vi kommer till "barnavdelningen", alltså den avdelningen med spjälsängar och alla möjliga sorters bebis/barngrejjer så brister Colin ut i världens gulligaste glädjetjut och säger "titta". Han blir så glad av att se alla färger och leksaker etc :-). Denna gången kunde vi iaf gå förbi utan att han blev helt hysterisk, för sist blev han riktigt arg.

Men när vi kom fram till kassan var det inte lika lätt att distrahera honom. Där har de ju stora korgar med lite allt möjligt och Colin fastnade ju självklart för den med en massa nallar i. Han ropade "titta, titta", tills han började gnälla och tjuta för att få komma fram och ta en. Denis kunde dock inte stå emot och gav Colin en riktigt go nalle och som han kramade den och log när han fick den. Det är säkert därför de ställer sånt framme i kassan, bara för att alla barnföräldrar vill få tyst på sina trötta och skrikande barn som inte vill vänta i kö ;-). Han hade riktigt roligt med den i bilen på vägen hem också då han pratade riktigt gulligt bebisspråk med sin nya kamrat :-).

Kommentarer
Postat av: madde

jamen vi vill ju se vilken fotölj ni köpte? :P

2009-08-05 @ 11:32:12
Postat av: Colins mormor.

Haha, och snart kan man inte gå förbi godishyllan utan att lillemann vill ha ;) Jo, fotöljen är faktiskt väldigt skön och finns i många svenska hem så det är inget att skämmas för :) Att den inte var så dyr var ju oxå ett plus förstås ;)

2009-08-05 @ 18:42:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback