Mys med sonen

Fredag och helg. Känns dock inte som en så jätterolig helg eftersom man är sjuk och får sitta hemma :-(.
Usch, är bara så irriterad över att man var tvungen att bli sjuk just nu. Det är inte långt kvar tills bebisen ska ut och då vill jag ju ha så mycket krafter som möjligt. Tvättberget börjar växa eftersom jag inte orkat grejja som vanligt här hemma. Men om jag frisknar till efter helgen så ska jag säkert hinna med det i veckan.

Blev en sen natt. Colin låg och hostade jättemycket och jag tyckte så synd om honom, trots att han inte klagade. Tog med mig ett glas vatten upp till honom så han fick dricka lite, och sen satt vi i en halvtimme i fåtöljen och vaggade lite. Var så mysigt att ha honom så i famnen, känns som att det var så längesen han kunde sitta still så och bara mysa :-). Sen la jag honom i sängen igen och han protesterade inte utan verkade bara tycka att det var mysigt att komma under täcket och krama om sin nalle. När han sen hade somnat så hostade han inte lika mycket så det hjälpte nog lite iaf.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag använder explorer.. Har du firefox kanske? Brukar bli knas då:P Aja, jag får bara vänta tills du skrivet ett nytt inlägg så kan jag läsa de förra;)

2009-08-21 @ 14:06:29
URL: http://enannanas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback