Hinnsvepning

Inatt födde jag en pojke, (i drömmen då ;-)). Självklart gjorde det inte så ont som det gör i verkligheten så det var rena drömförlossningen :-D. Nej, nu längtar jag tills jag får träffa den här lill* krabaten som trycker och vrider sig i min mage. Har väntat länge nog nu. Och att få tillbaka min kropp och läka alla smärtor känns ju heller inte helt fel. Börjar verkligen närma mig en bristningsgräns nu.

Har nästa BM besök på onsdag. Om bebisen inte tittat ut innan dess, (vilket det känns som just nu), så kommer jag be BM om att göra en hinnsvepning som kanske kan hjälpa lite på traven.

Kommentarer
Postat av: Ester

Låter bra Carro, jag fick en och tre dagar senare kom hon....Men hinnsvepningen gjorde ont utav bara den....svärmor satt i väntrummet (hade kört mig dit) och hörde hur jag skrek i rummet och tänkte, föder hon eller...

2009-08-27 @ 10:34:09
Postat av: Caroline.

I början av graviditeten trodde jag att jag väntade en flicka just för att denna graviditet kändes precis likadan som med Freija, men i alla drömmar jag drömde så var det en pojke och enligt UL så är det ju en pojke. Ska bli spännande att se om dina drömmar är sanna.

2009-08-27 @ 14:54:59
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja, kul att följa din blogg eftersom vi hela tiden legat så lika i graviditeten. Jag är LoMsBebis på familjeliv så det är där igenom jag hittat dit:) Usch jag är så trött på att vara gravid nu. Hoppas du får en hinnsvepning. Kan man be om det? Min barnmorska värkar vara jätte inställd på att jag ska gå över 2 veckor och verkar inte alls vilja hjälpa mig på traven. /Linda

2009-08-27 @ 19:10:06
URL: http://www.myheartigor.blogspot.com/
Postat av: Linda

Okej. Jag ska till BM på måndag, ska också fråga hon borde med förstå mig. Nej fick honom två dagar tidigare. Hoppas absolut inte äns på så länge denna gång. Puuhhhh!

2009-08-27 @ 20:33:49
URL: http://www.myheartigor.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback