Gravidträff

Ja man kan ju nästan kalla det för gravidträff eftersom vi alla tre är gravida och gissa vad vi pratar om då ;-). Vi är ju nästan lika långt gågna också så vi har ju samma funderingar och upplevelser m.m.

Blev tyvärr ingen fotografering på grund av lite sämre väder och när det väl började bli lite fint så orkade vi inte riktigt gå ut, hehe, satt inne och fikade kladdkakor istället ;-).

Denis hämtade mig efter jobbet och jag följde med till dagiset för första gången på ett tag och det var så gulligt att se Colin leka där inne. Han ville inte lämna dagiset utan han ville ju fortsätta sin lek och visa en massa grejjer och så. Då märker man verkligen hur mycket han utvecklats på mycket kort tid.

Sedan lämnade Denis av mig här hemma och körde vidare in till Ö:a med Colin för att köpa lite fisketillbehör och sedan handla mat och lite annat som behövs här hemma. Jag passade på att vika tvätten och sedan sätta igång en ny maskin, och nu sitter jag och vilar :-).


På bilden: Jag
Fotograf: Betina Hofer (oredigerad)

Kommentarer
Postat av: Mamma Annelie

Vad kul att DEnis hittat en hobby han tycker om, det blir så mycket lättare nu att hitta på något i present till honom :)

2009-08-13 @ 09:02:16
Postat av: Caroline - Snart tvåbarnsmamma.

Vad roligt med en "gravidträff" Jag träffade en vän idag som ska ha barn i slutet på September kul när det är människor man känner som också ska ha barn i samma veva. Synd bara att min vän har flyttat härifrån hon var bara här på besök.

2009-08-13 @ 14:54:52
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback