Fler förvärkar

Det har varit ganska lugnt med förvärkarna i några dagar. Men tidigt imorse/natt vaknade jag flera gånger av onda förvärkar. Fattade först inte vad som hände utan vred på mig och pustade för att det gjorde ont, sen när jag kände att magen var hård så fattade jag ju, just det, förvärkar haha. Så då kunde man ju koncentrera sig på andningen och ta sig igenom värken istället för att pusta och vrida sig av smärta :P.

Nu är jag bara glad av förvärkarna, har ju hatat dem innan, men nu är det tecken på att det börjar närma sig så då vill jag ha fler, och så vill man ju att de ska göra lite nytta också så klart  ;-).

Äntligen helg, på något sätt har jag längtat jättemycket efter denna helgen. Men den börjas med regn så det är ju mindre kul :-(. Ska på kräftskiva imorgon så då får vi hoppas på lite finare väder!

Kommentarer
Postat av: Linda

Härligt med förvärkar... jag känner samma känsla när jag känner dem. Ju ondare man har ju närmare blir det:) Hehe. Jag har inte känt av så mycket de sista dagarna.Endast tryck neråt som varit olidligt! Med Igor var sista veckan innan fl jätte lugnt... samma känsla som nu "det kommer aldrig komma någon bebis". Spännande att se hur det är denna gången. Hade du en bra graviditet med Colin? Hoppas f-värkarna resultera i en förlossning snart! /linda

2009-08-28 @ 11:22:48
URL: http://www.myheartigor.blogspot.com/
Postat av: Jessica

hej siss!! ja usch låter inte skoj med värkar..men hade gärna provat få en så man vet hur det känns, eller kanske inte hehe:P trist väder idag..vi får hoppas på bättre imon!

kramizar

2009-08-28 @ 12:24:50
URL: http://kiiida.blogg.se/
Postat av: patrik

du får ta mer bilder på magen och lägga upp :D

2009-08-29 @ 01:54:59
URL: http://patriksvensson.blogg.se/
Postat av: kikki

haha ja jag älskade verkligen förvärkarna :D även om det ju gjorde ont, men då vet man ju att det börjar närma sig med stormsteg ;)

2009-08-30 @ 11:47:23
URL: http://kikkiiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback