Dags att sova

Har precis kollat på dubbelavsnitt av unga mödrar och förlossningskliniken så nu har jag fått en rejäl bebis/förlossningsdos ;-). Dock inte lika roligt att kolla på förlossningskliniken idag som det brukar vara på grund av alla förvärkar jag haft idag och jag kunde "uppleva" deras smärta och impulser på ett annat sätt än jag gör i vanliga fall.

Det är mycket lugnare med förvärkarna, men de kommer fortfarande ibland. Känns att det är rejäl action i magen då bebisen vrider och trycker en massa. Känner därför ilningar, hugg och tryck neråt vilket är väldigt jobbigt. Hoppas att jag inte kommer behöva ha det så jobbigt inatt. Fortsätter förvärkarna inatt så kommer jag nog be BM kolla tappen när jag ska dit imorgon för att de om det gör någon påverkan.

Ska som sagt till barnmorskan imorgon. Hoppas att mitt HB-värde ökat ännu mer, och att allt annat ser bra ut. Har tidigare nämnt att jag verkligen hoppas att bebisen ligger med huvudet ner, men vi får se.

Nu ska jag ta blutsaft, borsta tänderna och nanna sängen...


Kommentarer
Postat av: Carro

Hur långt innan förlossningen har man förvärkar?

Kan man få dom samma dag som det är dags också?

2009-08-07 @ 10:35:04
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Postat av: Carro

Okej, men klassas jag som en omföderska eller första? Med tanke på att jag gjort abort, de var ju precis som en förlossning förutom att jag inte behövde krysta ut barnet för den kom ut själv.

2009-08-08 @ 09:35:48
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback