Colin trots

Har inte fått mycket sömn under dagen heller. Slumrade till 20 min på eftermiddan, men vaknade igen och har nu varit vaken sen dess. Nu hoppas jag att denna natten blir mycket bättre.

För en liten stund sen åkte syrran hem som åt middan här tillsammans med oss. Hon hjälpte mig att bada Colin och lägga honom då jag inte kan bära honom själv (Denis är på brandmansövn.). Nu är det inte längre bara jag och Denis som får uppleva Colins starka trots och vilja. Han kan visa det även för andra nu har vi märkt ;-).Det är iaf tur att humöret kan svänga åt andra hållet lika fort som mot det ena ;-)


Nu ligger han iaf och sover sött efter inte alls för mycket protester vid läggdags. Så som han håller igång hela dagarna så är det inga större problem att få honom att somna då han är så trött på kvällen :-).

När vi skulle bada Colin innan fick jag till min stora förskräckelse se världens gigantiska spindel i badkaret. Trodde först jag skulle svimma och jag kunde inte agera ut min chock heller eftersom jag inte ville skrämma Colin. Min syster lyckades iaf banka till den en gång med en stor tvättborste och spola ner den i toaletten. Det är den störtsta spindel jag sett på riktigt länge och jag kan säga att jag är glad att jag inte var själv där nere när den var där, då vet jag inte vad som skulle kunna hända med tanke på min spindelfobi. Lite synd att jag inte hade kameran med men jag hade ingen tanke på det då eftersom jag bara ville att den skulle försvinna.Kommentarer
Postat av: Colins mormor.

Bild nummer 1 överänstämmer inte med verkligen eller ? ;) Inte hos mig skulle jag tro utan tycler att bild nummer 2 gör sig rätt :) Gullig är han iallafall .

2009-08-04 @ 09:56:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback