Bilbingo

Blir ett lite sent inlägg. Vill inte riktigt gå och lägga mig då det är så jobbigt att försöka somna med alla krämpor.
Men blir så illa tvungen eftersom jag sitter och nickar just nu :P.

Jag och Denis var iväg på bilbingo ikväll (nej, vi vann inga pengar ;-)). Granntjejen som träffat Colin många gånger på dagis (praktiserar där) fick passa honom hemma hos oss och det gick alldeles utmärkt. Gick t.o.m. så bra vid läggdags att han somnade i hennes famn i soffan strax efter 19 tiden. Vi lägger ju honom i sängen och så somnar han själv efter lite snack och lek med sina nallar. Men nu hade han protesterat och hon tog då upp honom och satte sig i soffan med honom, och då hade han somnat efter 10 min. Jag blev superförvånad för han har inte somnat hos någon så i famnen på mååånga månader. Han får ju ingen ro i vanliga fall.

Det var iaf mysigt att ha en stund själv med Denis även om det var i bilen med bingobrickor i handen ;-). Bebisen gjorde sig också påmind och tryckte mig väldigt mycket mot revbenen, så efter lite mer än halva spelet fick jag vända mig om, och luta mig fram med rumpan i vädret för att lätta trycket på lungorna, haha, måste varit många som undrade vad jag höll på med :P. Men vad gör man inte för att få lite luft? ;-).

Nu kallar sängen, hoppas på lite mer sömn inatt.... hoppas kan man ju alltid ;-)

Kommentarer
Postat av: Tessan

Bilbingo e kul, men när ja va på de så hette de tutbingo. Ha kanske tur att ni inte vann något ? Han som vann 20 mille i veckan dog dagen efter. Men de e klart, vem hade inte trillat av pinnen om man fått så mycket pengar ?

Kramis

2009-08-12 @ 06:35:35
Postat av: Mamma Annelie

En sådan duktig granntjej kanskle ni får lite mer hjälp av när ni behöver :) Det märks att Colin är trygg hos henne .

2009-08-12 @ 08:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback