Ultraljud!!!

Nu har vi kommit hem från Ultraljudsundersökningen och jag börjar med att berätta att allt såg jättebra ut så det känns verkligen jätteskönt :-).
Colin fick följa med men han fick sitta utanför med Denis under själva medicinska undersökningen och så fick de komma in när bilderna togs för att få se lite iaf :-).
Enligt min egen uträkning så var barnet beräknat till den 12 September, och nu satte de den 13 September som beräknad födsel, så det stämde ju jättebra och det känns skönt att inte behöva flyttas så mycket :-). Bebisen beräknades att väga 207 gram nu också.
Vi ville veta könet och barnmorskan var villig att visa, men navelsträngen låg mellan benen så hon kunde inte säga säkert. Hon sa att hon inte såg någon snopp, men att det inte säkert behöver vara en flicka ändå för den kan ju gömma sig bakom navelsträngen. Så vi får vänta till förlossningen och det känns ju på ett sätt lite extra pirrigt :-). Vi har ju neutrala kläder så praktiskt sätt är det ju inte så jätteviktigt att veta könet ändå, det var ju bara för skojjs skull.

När vi körde hem åkte vi en sväng om Örkelljunga och fikade på nya konditoriet, men jag tyckte inte det var speciellt gott. Vi åt varsin räkmacka och den var konstig, sen åt jag en sån kaktusbakelse som jag brukade äta när jag var liten och den var inte heller go :P, hehe. Men det var mysigt att sitta och fika lite iaf :-).

Här kommer bilden på lilla bebisen där man ser huvud i profil, överkroppen och en arm som sticker upp :-)

Kommentarer
Postat av: Betina

Åh vilken fin liten en!:) otur med navelsträngen, sååå typiskt =) men lite extra spänning är ju oxå skoj :D

2009-04-14 @ 14:35:43
Postat av: Bodil

Oh, vad mysigt!! Och vad skönt att allt såg bra ut. :)

2009-04-14 @ 14:46:35
URL: http://badhusgatan.blogg.se/
Postat av: Hanna

Typiskt att navelsträngen va ivägen då ni ville veta, men som du sa blir de ju lite extra spänning till sen ju:P Så bra att allt stod rätt till:) Kul för er! Grattis:)

2009-04-14 @ 14:54:59
URL: http://hanniie1.blogspot.com
Postat av: kikki

åh vad gulligt :D ja, det blir extra spännande med förlossningen när man inte vet vad det är för kön ;) jag är glad såhär i efterhand att vi inte fick veta ;p

2009-04-14 @ 16:08:10
URL: http://kikkiiii.blogg.se/
Postat av: Tessan

Guuuu va spännande ! Jag tror att Wille har rätt denna gång. Men kanske inte att ni döper henne till Alice ;).

ÅÅÅÅÅ Jag som äääälskar dessa goa kaktusar.

Måste även tillägga att det e riktigt kul att läsa din blogg.

Ha det gott och hälsa familjen. Kramis

2009-04-14 @ 20:12:23
Postat av: Martina

Vilken fin bild du fick! vad skönt att allt var bra me bebben:)ja jag verkar inte tåla riktigt att va gravid eller min kropp reagerar ju så starkt på det då båda graviditeterna varit likadana.

men därimot så hade jag väldigt "lätt" förlossning med dottern en time efter ja kom till förlossningen så va hon född känns som det kommer bli ungefär lika den här gången också, så förlossningen känner ja mig faktiskt lugn inför.det är mer jag som avskyr medeciner/tabletter jag avskyr att svälja också + ännu svårare nu då ja får kräk reflexer av tandborsten, tabletter. men såklart om rygg problemet inte försvinner så får jag ta värktabletter för jag kan ju inte gå och ha ont. fick inte tag i barnmorskan idag så ringer imorgon igen men kommer säkert bara få rådet att ta tabletter..

2009-04-14 @ 20:16:12
URL: http://demicorazon.blogg.se/
Postat av: Tanya

UNDERBARA BEBIS som ligger därinne!!!

underbartunderbart!!!

2009-04-14 @ 21:31:28
URL: http://http://tanurantala.blogspot.com/
Postat av: Kristina

Skönt att allt såg bra ut! =)

2009-04-14 @ 23:30:31
URL: http://omfamiljen.blogspot.com
Postat av: Jonna

Fin bebbe ni har i magen:-)

2009-04-15 @ 22:02:39
Postat av: Caroline.

Åh så mysigt jag var på UL förra veckan och vi väntar en son. Har BF ungefär en månad efter dig : ) Grattis till bebisen i magen!

2009-05-19 @ 18:09:18
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback