Ullared och hårfärgning

Igår var vi på Ullared hela dagen och det blev tufft som väntat. Efter 3 timmar kände jag hur jag var alldeles svimfärdig och hjärtklappning och sammandragningar. Tog då en dricka och satte mig och vilade i fiket medans jag väntade på M.

Det var iaf roligt att äntligen få komma dit och köpa det jag vill ha/behöver :-D. Köpte två par mammajeans, linnen, shorts, kjol och klänning, så jag känner mig laddad inför sommaren och behöver inte gå runt i mjukisbyxor längre ;-).

Köpte också en body och ett par byxor till Colin, strumpor och pyjamaser, sen köpte jag en liten färgglad body till bebisen i storlek 50, kunde inte låta bli ;-).
Köpte även kläder till Denis trots att han sagt att han inte behövde, men jag tyckte han kunde få lite nytt också, det är ju så extremt billigt och han blev ju faktiskt glad när jag kom hem med det :-).

Fick lust att färga mitt hår och ville göra det ljusare, köpte en färg som heter ljusblond och M hjälpte mig med att sätta i färgen när vi kom hem och hade ätit. Blev lite orolig när färgen var alldeles brun och håret såg ut att bli mörkare istället för ljusare under verkningstiden. Och det blev mörkare, men inte så mörkt som jag trodde, och det blev ju en jämnare snyggare färg än den jag hade innan så det var ändå värt det :-). Vill klippa mig hos frisören sen och tänkte att man kanske kunde göra ljusa slingor där isf.

Idag har jag fixat i garderoben. Lagt undan byxor m.m. som jag inte kan använda på ett tag nu, och så hängde jag in allt nytt :-). Senare ska vi på kalas hos S som fyller år och det är skönt att det är här i fagerhult så vi kan gå hem så Denis för en gångs skull kan få ta lite gott att dricka :-). Blir väl att vi går hem vid 8 för att lägga Colin och om Denis har lust att gå tillbaka så får han göra det en stund innan kvällen är slut. Han är ju den enda som kan dricka och jag kommer nog vara så trött ändå så det blir nog skönt att lägga sig ner och ta det lugnt när Colin ska sova.

Kommentarer
Postat av: Josefina

Vill bara meddela att det inte rekommenderas att blondera håret när man är gravid. Ville göra samma sak när jag var gravid och fick då veta att det kan vara skadligt för barnet. Förmodar att det är just blondering, det frätande ämnet. Och isåfall är ju ännu ingen skada skedd :)

Du kan ju kolla med frisören vad hon/han tror.

kramar

2009-04-18 @ 17:14:38
Postat av: Betina

Kul att du fick handlat vad du behövde! Synd jag inte kunde hänga med =) Fick du bilden på altanen? Det har kommit igång rätt så bra nu, ska försöka ta lite fler bilder ikväll eller i morgon :) Glöm inte ta bild på håret! :) Kramar

2009-04-18 @ 17:19:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback