Torsdag

Nu åkte Denis iväg på sitt andra larm. Har ingen aning om vad det gäller eller hur länge han blir borta. Blir lätt bränder nu och jag misstänker att det säkert är en gammal gräsbrand som satt fyr igen ute vid motorvägen.

Har varit hos läkaren idag och det var lång väntetid då de hade överbokat och haft sig. Men när jag väl kom in gick besöket rätt så fort eftersom hon inte behövde undersöka mig på grund av att jag var inne igår. Fick en sjukskrivning på 75% och det räcker iaf för att kunna ha Colin på dagis fram till Denis kan hämta honom, hoppas nu att detta gör att det blir bättre.


Jag får bara mer och mer ont av foglossningen. Nu börjar det bli väldigt jobbigt att sitta upp och det gör ont och värker även när jag är stilla.


Känns som att magen verkligen börjar blåsa upp ordentligt nu, börjar bli en mer rundning och den är verkligen uppspänd. Bebisen sparkar massor och rör sig därinne. På kvällen när jag ligger i soffan kan jag känna den trycka och vrida sig fram och tillbaka och igår kunde jag känna huvudet på ena sidan, lite bredvid ovanför blygdbenet, och då kände jag fötterna buffa på andra sidan uppe på sidan av magen, hehe, kändes lite kul, speciellt att jag kan känna det så tydligt redan nu :-).

Colin ligger/sitter uppe i sin säng och pladdrar på, är väl 15 min sen vi la honom där så jag får gå upp och kolla till honom, misstänker att han kanske har gjort nr 2 så jag får nog byta på honom. Sen hoppas jag att han kan somna så jag får vila lite, har riktigt ont och känner mig inte riktigt kapabel till att lyfta och bära Colin nu.


Kommentarer
Postat av: Betina

Va skönt att du fick lite längre tid! Jag ser fram emot magbilderna :)

2009-04-30 @ 14:43:24
Postat av: Betina

Nu har jag gjort om min design på bloggen igen, tänk att jag aldrig blir nöjd. :)

2009-04-30 @ 14:44:28
Postat av: Bodil

Skönt att det löste sig med sjukskrivningen iallafall! Hoppas att du mår bättre snart.

2009-05-01 @ 11:43:18
URL: http://badhusgatan.blogg.se/
Postat av: Jonna

Vad skönt att du äntligen fått lite hjälp av sjukvården. Hoppas du mår bättre. Mina fogar är oxå på väg att balla ur helt, det känns ju sådär... Vad jag skrattade åt D´s första larm... Det var faktiskt ganska komiskt.

2009-05-01 @ 20:54:42
URL: http://numedgosbebisar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback