Tack :D

Tack för alla kommentarer, så får det gärna se ut lite oftare :-) Man blir ju mer inspirerad när man ser att ni läser :-).

Tessan: Haha, ja verkligen, hade varit väldigt roligt om han har rätt i att det blir en flicka, och Alice börjar ju faktiskt låta bättre och bättre i mina öron för varje gång jag hör det ;-). Vill också tacka för de fina klädpaketen jag får låna. Nu hittade jag en jättefin vårjacka som är i den storleken han har nu till våren så det är helt perfekt :-).

Känner väldigt tydliga sparkar varje dag, även på utsidan, inte lika tydligt där men det går att känna, längtar tills Denis lyckas känna något också, blir nog lite mer verkligt för honom då för han har nog inte riktigt förstått än att vi verkligen väntar en till ;-).

Fick vila hela kvällen idag från det att Denis kom hem från jobbet, var välbehövligt och hjälpte också lite för nu har jag inte lika ont i bäckenet som jag hade i eftermiddags. Ser fram emot en dag på förskolan igen imorgon då Denis ska följa med och vi kommer säkerligen vara ute igen i det fina vädret :-D.

Inte så långt kvar till Ultraljudet nu, 12 dagar bara, längtar MASSOR!!

Kommentarer
Postat av: Betina

Mkt snygg design! :)

2009-04-03 @ 06:57:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback