Stackars ekorre

Hehe, nu ska jag berätta vad larmet handlade om. Det var en ekorre som hoppat ner på en elledning och börjat brinna, den hade sen ramlat ner på marken och satt fyr på gräset och brandkåren blev tillkallad. Tyckte så synd om lilla ekorren men samtidigt så himla komiskt att en ekorre orsakade Denis första larm ;-).

Idag blev det att jag åkte in till gynakuten. Hade kraftiga mensvärksliknande smärtor i livmodern hela förmiddagen och när sammandragningarna drog igång värkte det mellan benen och så kände jag tryck neråt så jag blev rädd och kände att det nog var dags att åka in och kolla så allt är ok. Mamma var snäll och körde in mig då Denis inte kunde. Stackars Colin fick vi dra upp ur sängen men han lyckades sova i bilen och sen i vagnen när vi var på sjukhuset iaf.

När jag kom in hade jag så ont att jag fick lägga mig på en säng och det var ju bra för jag var rädd att behöva sitta i väntrummet. Tog prover för UVI och lite annat och allt såg bra ut, så det fanns inga tydliga förklaringar till sammandragningarna. När de undersökte mig var tappen opåverkad så det var också jättebra. Fick recept på panodil så jag kan köpa större paket eftersom jag tar det varje dag, och så fick jag även recept på bricanyltabletter som förhoppningsvis ska stoppa eller iaf lugna sammandragningarna när de är som värst och intensivast.

Imorgon ska jag till läkaren och då blir det förmodligen en förlängd sjukskrivning och förhoppningsvis att de ökar procenten så jag kan ha Colin ett par timmar extra på dagis så jag bara behöver lämna honom och inte hämta också. Tyvärr så blir det ju bara värre och värre och vi måste försöka minimalisera lyft och kroppsanträgning så mycket det går.Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, lite komiskt med Korren var det allt.Det känns skönt att du kom under uppsikt på lasarettet och att du nu fått Bricanyl som kanske kan lindra dina samandragningar. Tänk vad duktig lillemann var idag och han är ju alltid lätt att ha :) Kram på dig stumpan.

2009-04-29 @ 22:11:09
Postat av: Martina

ja hon e superglad att vi är igång med utflykter osv igen :)

och frisyrer sover hon med och har bestämmt att hon ska ha den i flera dagar så vi får se när jag får bort toffsarna haha.

japp en vårdnadstvist eller ja än så länge har bara advokaten skickat ett brev att han vill ha gemensam vårdnad samt umgänge. efter 7år frånvaro(grav inräknad)

men om rykterna stämer ska han sitta i fängelse fortfarande och ett tag till då han fått 5år men han kan ju komma ut några år tidigare om han sköter sig.

jag har prata me familjerätten å det är nästan 100% att han inte komemr få delad vårdnad, därimot umgänge kan han få men då övervakat men som sagt ja kommer neka allt så kommmert väll bli rätten då.. får se vad allt slutar men kommer kämpa för stephanies skull hon behöver inte en okänd man som klampar in i hennes liv hon har en pappa här hemma.

ja han komemr bara göra mer skada än nytta med det här vbet itne om han tänkt att han ska ha umgänge i fängelset ?? nä förstår itne vart han vill komma med det här

2009-04-29 @ 23:37:35
URL: http://demicorazon.blogg.se/
Postat av: Anonym

Amen nä roligt! Sjukt synd om den stackars ekorren, men som du sa - väldigt komiskt iaf ;)Usch, inte alls kul att höra att du har så ont, stackare! Jag pratade med min svärmor för ett tag sedan och hon berättade att när hon skulle ha Jonas syster och bror så hade hon sammandragningar heeeela graviditeten och då fick hon oxå bricanyl, det hjälpte oerhört :) Så hoppas verkligen de hjälper hos dig med!Kram!

2009-04-30 @ 06:43:59
Postat av: Bodil

Vila i frid Herr Ekorre.

2009-05-01 @ 20:04:59
URL: http://badhusgatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback