Smärtor och glädje

Pendlar mellan att känna hopplöshet av alla smärtsamma sammandragningar och foglossningen som bara blir värre och värre, och att känna en otrolig glädje över min underbara man, finaste son och det kommande barnet i magen. En  sak är ju säker och det är att det är värt all smärta, och det är skönt att veta att det bara gäller i en begränsad tid. När kroppen återhämtat sig efter förlossningen och man kommit in i nya rutiner o.s.v. så kommer kroppen orka igen och jag kommer kunna njuta av vardagen mycket mer :-). Känner mig också lyckligt lottad som har min man och familj som ställer upp i vått och torrt och avlastar mig och att jag lever i ett land där man har möjlighet att få sjukskrivning som faktiskt hjälper lite eftersom jag kan vila.


Idag ska vi grilla fläskkotletter och äta potatissallad och vi lade köttet i marinad för ett tag sen så det hinner ligga och gotta till sig ordentligt innan det ska grillas senare i eftermiddag. Då kommer även S över och äter tillsammans med oss. Ikväll kommer R och M för att vi sedan ska åka till Ullared tidigt imorgon, eller ja, tidigt och tidigt men det blir ju runt 8-9.


Har skrivit en inköpslista och ska lägga till ett par saker så det känns skönt att man har något att gå efter så man inte glömmer något, eller plockar på sig för mycket :P.


Imorgon får jag förbereda mig med värktabletter och foglossningsbältet, och så får jag börja med det viktigaste först, d.v.s att prova ut och välja mammakläder (det passar även bra för efter det kan jag ha foglossningsbältet på).


Kommentarer
Postat av: kikki

Ja, det är helt sjukt :o Men den försvinner nog fort, har inte kommit så mkt men ändå :( Förra året den här tiden var nästan all snö borta, men känns som våren kmr mkt senare i år :/ Jag trodde det skulle bli tvärtom, men icke :/ Vilken tur att din familj ställer upp så bra när du verkar ha så jobbigt :/ Så det ska vara :D Man blir ju avis på er som har finväder! ;p

2009-04-16 @ 14:00:25
URL: http://kikkiiii.blogg.se/
Postat av: Bodil

Hoppas att du mår bättre snart, foglossning är inte det minsta kul!

2009-04-16 @ 14:31:13
URL: http://badhusgatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback