Pappig

Ja, Colin har kommit in i en period då han är väldigt pappig. Det började för ett tag sen när Denis jobbade och Colin ville bara vara med Denis när han kom hem. Nu när Denis är ledig lämnar han inte honom en sekund, inte ens om jag försöker få hans uppmärksamhet :-P. Dessutom tror jag att på grund av mina smärtor och att jag inte kan ägna lika mycket energi på Colin så tyr han sig mer till Denis.

Idag gick det jättebra på inskolningen, det var bara lite småprotester när Denis skulle lämna honom men han var snabbt glad igen och undersökte allt och hade mycket roligt när de var ute. Hans fröken berättade att han sa "titta" till allt :-). Känns så konstigt att man kan börja lämna bort honom så på det sättet, och att det går så bra redan nu, trots att han kommit in i en så känslig period med sin pappa. Imorgon ska han äta middag på förskolan så det blir intressant att höra hur det gått, sen kommer han nog vara redo för att somna direkt när han kommer hem.

Efter vi hade hämtat Colin på förskolan idag åt vi lite fika tillsammans (som blev min frukost :P). Sedan fick han en flaska och somnade gott i min famn. Sen låg han i sin säng, Denis låg i ena soffan och jag i andra så sov vi alla 3 i 3 timmar!! Haha, helt slut var vi, skönt var det iaf :-).

Hehe, kan säga att jag har lite svårt att glömma det där med könet nu. För jag får för mig mer och mer att jag faktiskt såg vad det var för kön trots allt. Och att ha en aning om vad det är, men inte veta är ganska frustrerande ;-). Jag drack lite coca-cola nu ikväll vilket jag inte gjort på länge och det gick bebisen igång på, som den ligger och sparkar nu!

Kommentarer
Postat av: Mamma Annelie

Jadu gumman! Jag förstår om det känns konstigt att Colin blivit så pappig men det är ju samtidigt bra då du inte har så mycket ork till honom just nu. Tänk om det var tvärt om och han klängde på dig hela tiden ;) Jasså, skrutten i magen blir pigg på coca cola, då får du kanske tänka på att inte ta det innan läggdags. Kram gumman och ha en bra dag. PS lääängtar så efter att träffa er och lilleman

2009-04-16 @ 06:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback