Livlig bebis

Man kan ju lugnt säga att det är en väldigt livlig bebis jag har i magen denna gången. Många tror att denna kommer bli mycket mer livlig eftersom Colin var så lugn och lätt att ha att göra med i början, och jag tror nästan att det kommer stämma för det märks redan i magen :-). Det är helt otroligt vilka tydliga sparkar jag känner redan nu, och den sparkar ofta, flera tillfällen hela dygnet. Det är väldigt mysigt att man redan nu kan lägga handen på magen när man vill när man ligger ner och med största säkerhet få buffar tillbaka :-). Jag har inte behövt använda angelsounden på länge eftersom jag känner så mycket rörelser.

Idag är det lite finare väder ute, hoppas att solen tittar fram ännu mer senare på dan. Vid 13:30 ska vi till förskolan och förmodligen lämna Colin för första gången, får se hur det går för han har kommit in i en lite känslig period, vet inte om det beror på tänderna eller om det helt enkelt är att det är mycket som händer i hans utveckling just nu.

Har haft väääldigt smärtsamma sammandragningar de två senaste dagarna, de har ändrat karaktär på något sätt. Väldigt obehagligt och panodil hjälper inte :-(. Men nu är Denis ledig från kl 12 idag ända fram till nästa måndag så jag hoppas att jag får möjlighet att slippa bära så mycket som möjligt. Jag har märkt stor skillnad på när jag bär och inte bär, det är mycket lugnare med sammandragningarna när jag får ta det helt lugnt.


Kommentarer
Postat av: kikki

Tack :D äntligen har jag fått upp min byrå som jag tjatat så om ;) Du får se till att ta det lugnt med bärandet så du slipper dom där sammandragningarna som inte låter allt för kul :/

2009-04-09 @ 14:25:13
URL: http://kikkiiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback