Lite bättre

Idag är det lite bättre. Jag har fortfarande väldigt ont men sammandragningarna kommer inte lika ofta. Runt en gång i halvtimmen ungeffär och det kan jag stå ut med, dessutom passar mamma Colin idag till imorgon så jag får vila ut ordentligt. Mamma var inne med Colin till bvc idag och han hade gått upp ett halvt kilo på två månader och växt 2 cm, han växer fortfarande så det knakar min lille kille :-).

I eftermiddag när Denis kommer hem ska vi in till Örkelljunga och handla lite pålägg och våtservetter och annat smått som behövs.

Vi håller på och kollar på en ny kamera. Den kameran jag har har jag tappat bort överföringssladden till så vi måste alltid föra över bilderna till Denis dator först med minneskortet och sen skicka över dem till min dator. Dessutom är det något fel med kameran som gör att den slukar batterier så det blir dyrt i längden att använda den och det är hopplöst när man ska iväg och den dör efter att man tagit 4 bilder.

Nu har jag kollat runt och hittat en liten favorit. Den har 10,2 mp, bildstabilisator och andra funktioner som jag önskar, och så är den ROSA, har länge sagt att när vi väl köper en ny digitalkamera så vill jag ha en rosa :-D.
Hittade en skitsnygg liten väska till också :-D

Kommentarer
Postat av: Betina

Hihi, jag har tittar på den kameran oxå, men hittade en annan rosa jag spanar på tills jag köper den :D Givetvis ska en digi va ROSA! <3 ;) väskan var ju verkligen tokfin!

2009-04-28 @ 17:49:52
Postat av: Bodil

Åh, den är superfin!! Och Samsung är bästa märket på det mesta. :D

2009-05-01 @ 15:31:15
URL: http://badhusgatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback