Jobbig dag

Idag har det varit en riktigt jobbig dag. Jag hade väldigt svårt redan på morgonen att gå och lämna Colin på dagis, tror det tog dubbelt så lång tid när jag gick hem än det brukar, myrsteg som hette duga. När jag väl kom hem gick det inte att gå i trappor så det var bara att glömma att tvätta som planerat så jag fick lägga mig i soffan och läsa en tidning och bara ta det lugnt. Slumrade nog till en stund för jag var väldigt trött. När det var dags att hämta Colin åt jag först ett par mackor för jag var väldigt hungrig och sen gick jag iväg. Tog också ganska lång tid att gå den lila biten. Började få väldigt smärtsamma sammandragningar som efter ett tag kom regelbundet med 5 min mellanrum, och så höll det på ända fram till 19.30. Då hade jag så ont att jag inte visste var jag skulle ta vägen och var ju självklart rädd också när de kom så pass regelbundet så jag ringde sjukvårdsrådgivningen som frågade om jag provat att vila vilket jag fick förklara att jag inte kunde och då sa de att jag skulle komma in akut. Denis var fortfarande iväg och när han kom hem skulle det bara vara en halvtimme kvar innan han skulle iväg på nästa kurs så jag hade ingen möjlighet att åka.

Kände ändå att jag inte skulle klara av att åka in, har inte fått någon betydelsefull hjälp innan så därför hade det egentligen bara varit onödigt att åka in. Innan v.22 får jag inte komma in på förlossningen och då kan det ta lång tid innan någon läkare kan hjälpa en, och att sitta i ett väntrum med de sammandragningarna fanns inte på kartan.

Jag fick lägga Colin extra tidigt idag för att klara den sista tiden som Denis är iväg nu. Nu har sammandragningarna lugnat ner sig. Har väl haft 3-4 stycken den senaste timmen så de kommer inte alls lika intensivt iaf. Har dock fortfarande väldigt ont, både av spänd och öm livmoder och av foglossningarna. Känner mig väldigt mör och alldeles utmattad.

Nu är det vila, vila och åter igen vila som gäller. Hoppas att Denis kan komma hem med något att äta sen också för jag har inte fått i mig någon mat idag.

Blev tyvärr inga magbilder idag eftersom Denis inte varit hemma och ikväll orkar jag tyvärr inte ställa mig upp och posera ;-). Men hoppas att vi ska kunna fixa det imorgon!

Kommentarer
Postat av: Betina

Usch, din stackare! Va jobbigt när det blir sådär, hoppas det avtar snart och att du kan hålla plutt inne resten av tiden utan att ha sånna besvär :)När får vi se bilderna på Colin då? =)

2009-04-28 @ 14:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback