Första larmet!

Nu åkte Denis iväg på sitt första brandlarm, hoppas jag, men jag tror säkert att han hann med efterrsom han var på jobbet när det larmade och för att jag inte får tag på honom på telefonen.

I måndags fick han veta att han får börja åka med på larmen så han har varit i full beredskap. Planerat varenda toalettbesök, duschning och allt, allt för att vara så snabb därifrån som möjligt ;-). hehe. Och idag kom äntligen det första larmet. Kan förstå om han nog var riktigt nervös och uppspelt, t.om. jag blev alldeles nervös när jag hörde sirenerna och visste att NU händer det :-D. Får se när han ringer sen vad det va för larm och hur det gick.

Igår fick Colin sin 1-års vaccination och fick feber på kvällen. Nu på morgonen ville han inte riktigt äta sin frukost och är lite allmänt gnällig, så jag tror att febern kan komma tillbaka när som helst så vi lämnar inte honom på Dagis idag. Det är dumt att chansa om han skulle få feber när han är där så man måste hämta honom då, bättre att han är hemma i lugn och ro. Imorgon slutar Denis tidigare så då blir det inget Dagis heller, så han ska inte dit förrän på måndag nästa vecka.


Kommentarer
Postat av: sara

Oj vad nervös jag hade vart om jag hade haft en kille som jobba som brandman:P

Hoppas inte lillen blir dålig nu då:) ha en bra dag

2009-04-29 @ 09:57:59
URL: http://saraelisabethlindgren.blogg.se/
Postat av: Martina

ja jag var 18år på bilderna så det är bara knappt 4år sen:S

men jag slutade röka sen har det varit mycket jobbigt i livet som farmor farfar gick bort,mina föräldrar skiljdes och få ihop allt som ensamstående ja så jag har helt enkelt tagit till mat n'är d vari tufft och från 62/63kg ja vägde där så gick ja upp till 78 och speciellt på ansiktet syns det på mig.

men sen har ja sluta måla naglar, sminka mig, osv så ja har lixom bara struntat i mig själv så känner att d e dags att det är dags att börja lägga ner lite tid på en själv nu

men som du sa vi får stötta varandra efter förlossningen, pepppa lite:)

2009-04-29 @ 10:09:21
URL: http://demicorazon.blogg.se/
Postat av: Betina

Men lägg av, va spännande! :D

2009-04-29 @ 12:27:35
Postat av: Jonna

Spännande med första larmet! Vad fin C var i håret. Skönt att du mår lite bättre, hoppas det får hålla i sej ett tag. Kram

2009-04-29 @ 19:24:18
URL: http://numedgosbebisar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback