Första dagisdagen

Idag är det Colins första riktiga dag på dagis. Från och med nu kommer han vara där varje måndag-torsdag. Fick smörja hans kinder och armar med solskyddkräm innan jag gick för det verkar bli ganska soligt ute idag och det är svårt att hålla honom i skuggan, så man får skydda honom så gott det går med hatt, solskyddsfaktor och kläder.

Det var första gången jag lämnade honom, Denis var ju den som lämnade under andra inskolningsveckan så jag blev lite skakis i benen när han vägrade släppa mig och drog i mig och pep (speciellt eftersom han inte varit så mammig den sista tiden). Så instinktivt ville jag ju bara hålla kvar honom och krama och pussa honom och inte lämna honom. Men när man väl börjat så måste man fortsätta med lämningen så det blir så smärtfritt som möjligt. Jag ställde honom framför deras tvättmaskin som han är så intresserad av och lät fröken ta över medan jag gav honom en puss och vinkade hejdå. Ett litet pip och sen var det bra :-). Så det är jätteskönt att det går så bra. Idag blir det intressant att se hur det har gått med sömnen för det har han inte provat innan.

Idag ska vi sälja akvariet. Har redan tömt vattnet och lämnat fiskarna. Idag ska vi ta ut all sand och packa ner alla grejjer de ska ha med sig. De hade ganska bråttom med att hämta det så de får själva skrubba kanter och baksidan för det hinner vi inte med. Men jag kommer ju ihåg att som köpare gör man det gärna själv ändå för att man vill att det ska bli ordentligt och för att det är roligt att hålla på med det inför uppstart :-).

Ikväll ska vi äta grillad flintastek och potatissallad, hehe, har blivit mycket grillat och potatissallad sista tiden, men det är ju sååå gott :-D

Kommentarer
Postat av: Betina

Åh, jag kommer dit bums! Vill ju oxå

äta sådär gott :D

2009-04-20 @ 13:42:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback