Fixa och dona

Idag ska Colin hem till sin mormor och sova där inatt. Han ska också följa med in och handla och hälsa på sin gammelmormor och gammelmorfar, hoppas de blir glada att se honom :-). Blir skönt med lite egentid här hemma, dels för att jag inte mår så bra och dels för att man kan få lite gjort.

Håller på att tvätta en massa och även att byta ut Colins 74 kläder mot strlk 80 i byrån. Hittade en massa solhattar i en utav lådorna som jag fått/lånat av släkten så det är jätteroligt att man har solhattar i olika färger till olika outfits :-). Blir väl att jag köper ett par färgglada bodys till honom på Ullared också. Behöver köpa några pyjamaser också för det fanns det inga, men det är också bra att köpa på Ullared för där kostar de bara runt 30:- styck.
Sen i eftermiddag ska Denis stapla en massa ved. Tyvärr kan jag inte hjälpa till eftersom jag får sammandragningar av det. Klossarna är större än vanligt också så de är tyngre än de brukar vara.

Läste att det ska bli 20 grader varmt till helgen, hoppas att det stämmer, då blir det att vara ute mycket och äta glass :-D.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Ååååå ska du till Ullared?? Nu blev jag avis...

2009-04-08 @ 13:15:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback